Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour 14% valkosipuli7.5g13kcal0.6g0.2g1.1g0g
Juusto, Arla Kadett 5%5g10kcal1.7g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g64kcal6g2.8g2.8g1.2g
Valittu annoskoko43g32kcal3g1.4g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g16kcal1.5g0.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697