Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Hiiva, 50g1.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Sokeri1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Margariini 80% keskiarvo1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7kcal1.1g0.6g0g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)2.5g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 5g1.3kcal0g0.1g0g0.1g
Rusina1.5g4.1kcal0g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g158kcal5.4g24.8g3.6g1.2g
Valittu annoskoko42g79kcal2.7g12.4g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g40kcal1.4g6.2g0.9g0.3g
Arvot/100g100g187kcal6.4g29.2g4.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434