Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 8.5g17kcal0.2g0.1g1.7g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Katkarapu, rainbow13g13kcal2.9g0g0.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio7.1g10kcal0.2g0.5g0.9g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g2.1g3.8kcal0g0.2g0.3g0g
Tilli, tuore 3.6g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g94kcal7g2.4g6g1.6g
Valittu annoskoko43g47kcal3.5g1.2g3g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g23kcal1.8g0.6g1.5g0.4g
Arvot/100g100g110kcal8.2g2.8g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430