Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 18g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Siirappi, tumma1.7g5.3kcal0g1.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g1.9g6.1kcal0.9g0.6g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g61kcal2.4g5.4g3.2g0.8g
Valittu annoskoko43g31kcal1.2g2.7g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g15kcal0.6g1.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.3g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499