Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g19g23kcal2.9g1.4g0.6g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g9g6.2kcal1.4g0g0.1g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g10g17kcal0.2g0.4g1.6g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.8g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g102kcal9g3.8g5.6g0g
Valittu annoskoko43g51kcal4.5g1.9g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna21g26kcal2.3g1g1.4g0g
Arvot/100g100g121kcal10.6g4.5g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179