Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.8g8.5kcal0.7g0g0.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 6.7g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi1.6g5.7kcal0.1g1.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.9g6.5kcal0g0.1g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kaali, valkokaali14g3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g85kcal4.6g3.8g5.4g0.6g
Valittu annoskoko42g43kcal2.3g1.9g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g21kcal1.2g1g1.4g0.2g
Arvot/100g100g100kcal5.4g4.5g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978