Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g6g20kcal0.7g3.9g0.1g0.4g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g8.4g7.1kcal0.1g1.5g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g14g4.8kcal0g1g0g0.3g
Marja keskiarvo 14g6.8kcal0.1g1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g77kcal1.8g14.8g0.4g2.8g
Valittu annoskoko43g38kcal0.9g7.4g0.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna21g19kcal0.5g3.7g0.1g0.7g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.4g0.5g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483