Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)11g9kcal0.7g1.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto3.3g11kcal0.7g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 1.1g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0g
Leipä, vaaleavarras0.9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g60kcal3.4g6.6g2.4g1.2g
Valittu annoskoko43g30kcal1.7g3.3g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g15kcal0.9g1.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g71kcal4g7.7g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631