Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 13g15kcal2.8g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g36kcal5.6g1.2g0.8g0.6g
Valittu annoskoko43g18kcal2.8g0.6g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g9kcal1.4g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g42kcal6.6g1.4g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907