Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)11g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Paprika, punainen8.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Heinz ketsuppi1.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g80kcal4.6g6.4g3.8g1g
Valittu annoskoko43g40kcal2.3g3.2g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g20kcal1.2g1.6g1g0.3g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926