Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi0.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Hirvenjauheliha oma saalis5.9g6.6kcal1.3g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g45kcal3.2g4.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko43g23kcal1.6g2.1g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g11kcal0.8g1.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g53kcal3.8g4.9g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467