Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g20g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Pasta 3-viljan (Torino)1.8g6.2kcal0.3g1.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g56kcal3.6g5.2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko43g28kcal1.8g2.6g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g14kcal0.9g1.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.2g6.1g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156