Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)6.3g2.2kcal0.2g0.4g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen6.3g8.7kcal1.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g44kcal3.8g3.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko43g22kcal1.9g1.6g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g11kcal1g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g51kcal4.4g3.7g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438