Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.8g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g35kcal0.8g4.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko43g18kcal0.4g2.4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g9kcal0.2g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g42kcal0.9g5.6g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615