Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g16g17kcal3.3g0g0.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 6.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g48kcal7g1.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko43g24kcal3.5g0.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g12kcal1.8g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g56kcal8.2g1.4g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006