Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis15g16kcal3.2g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sinappinen salaatinkastike pirkka0.5g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g55kcal6.8g2.4g2g0g
Valittu annoskoko43g27kcal3.4g1.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna22g14kcal1.7g0.6g0.5g0g
Arvot/100g100g64kcal7.9g2.8g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859