Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Lehtikaali 7.8g3.1kcal0.3g0.3g0g0.2g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g13g34kcal2.3g0.3g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g85kcal5.6g3g5.4g1g
Valittu annoskoko43g42kcal2.8g1.5g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g21kcal1.4g0.8g1.4g0.3g
Arvot/100g100g100kcal6.6g3.5g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230