Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)16g5.5kcal0.6g0.7g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.9g21kcal0.6g3.8g0.1g1g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl4.1g14kcal0.6g2.6g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.3g7.1kcal0g1.7g0g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g181kcal6.4g34.6g0.8g3.4g
Valittu annoskoko43g90kcal3.2g17.3g0.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna21g45kcal1.6g8.7g0.2g0.9g
Arvot/100g100g211kcal7.5g40.4g0.9g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271