Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali4.7g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Palsternakka 1.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g4.6g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g31kcal2.2g2.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko43g15kcal1.1g1.3g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g8kcal0.6g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g36kcal2.6g3g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712