Moussaka kesäkurpitsasta

Paista kesäkurpitsaviipaleita öljyssä pannulla hetki, siirrä lautaselle.

Ruskista jauheliha, lisää siihen sipulirenkaat, tomaattimurska ja sienet.

Mausta seos.

Valkokastike: kuumenna maito, vehnäjauhot ja juustoraaste (1 dl) keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Lado uunivuokaan kerroksittain jauhelihaseosta ja kesäkurpitsaviipaleita, kaada valkokastike päälle, ripottele päälle vielä 0,5 dl juustoraastetta ja hiukka oreganoa.

Paista 175/35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Isomyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa12g2.1kcal0g0.3g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 7g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Herkkusienet suolaliemessä (Rainbow), annos 115g2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.3g1.7kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)2.6g6.9kcal0.7g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g71kcal6g3.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko43g36kcal3g1.6g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal1.5g0.8g1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal7g3.7g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138482