Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g14g19kcal2.6g0.4g0.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g11g40kcal1.8g7.2g0.3g0.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5.6g15kcal1.7g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g170kcal12.8g16.6g5.8g1.4g
Valittu annoskoko43g85kcal6.4g8.3g2.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g43kcal3.2g4.2g1.5g0.4g
Arvot/100g100g199kcal15g19.4g6.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081