Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.5g61kcal0.1g0g6.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Banaani, kuorittu 11g10kcal0.1g2.1g0g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g270kcal4.2g27.6g15.4g1.4g
Valittu annoskoko43g135kcal2.1g13.8g7.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g68kcal1.1g6.9g3.9g0.4g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.2g17.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264700