Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 6.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g9g0.6kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g2.4g1.8kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g50kcal3g6.4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko43g25kcal1.5g3.2g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal0.8g1.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g59kcal3.5g7.5g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198