Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g4.2g7.5kcal0.1g0.3g0.6g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g10g17kcal2g0g1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)10g36kcal1.3g7.3g0.2g0.3g
Plus maito (Valio), annos 100g2.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Ingman Pohjanpoika juusto3.1g12kcal0.7g0.1g1g0g
Tomaatti, tuore4.2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g161kcal9.2g16.2g6.4g1g
Valittu annoskoko43g81kcal4.6g8.1g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g40kcal2.3g4.1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g188kcal10.7g18.9g7.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445