Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g23g91kcal1.4g7.2g6.3g3.2g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g2.3g9kcal0g2g0.1g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 0.8g1.8kcal0g0.4g0g0g
Mustikka metsä- 8.4g3.7kcal0g0.5g0.1g0.3g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g219kcal2.8g22g13g7g
Valittu annoskoko43g110kcal1.4g11g6.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna21g55kcal0.7g5.5g3.3g1.8g
Arvot/100g100g256kcal3.3g25.8g15.2g8.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448