Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 19g42kcal1.2g7.6g0.3g2g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 7g9kcal0.2g0.2g0.8g0g
Maustekurkku7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g213kcal3.4g17g13.6g4.4g
Valittu annoskoko43g106kcal1.7g8.5g6.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna21g53kcal0.9g4.3g3.4g1.1g
Arvot/100g100g249kcal4g19.9g15.9g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534