Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Paprika punainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow17g14kcal0.8g2.5g0.1g0.8g
Herkkusieni säilyke 2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g46kcal2g6.6g1g2.2g
Valittu annoskoko43g23kcal1g3.3g0.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna21g12kcal0.5g1.7g0.3g0.6g
Arvot/100g100g54kcal2.3g7.7g1.2g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831