Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Paprika, punainen3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g16g60kcal1g4.6g4.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g224kcal9.4g9.8g16g1g
Valittu annoskoko43g112kcal4.7g4.9g8g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g56kcal2.4g2.5g4g0.3g
Arvot/100g100g263kcal11g11.5g18.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295