Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton20g21kcal4.4g0g0.4g0g
Pekoni atria10g34kcal1.5g0g2.9g0g
Sieni rouskut, suolattu 6.3g1.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2g6.5kcal0g0.1g0.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni4.9g6.4kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g140kcal12.2g0.8g9.2g0.4g
Valittu annoskoko43g70kcal6.1g0.4g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g35kcal3.1g0.2g2.3g0.1g
Arvot/100g100g164kcal14.2g0.9g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489