Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 7g8.6kcal1.5g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g4.7g1.2kcal0.2g0.2g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)3.3g12kcal0.5g2.1g0.1g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Ranskankerma Valio3.5g10kcal0.1g0.1g1g0g
Voi 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g84kcal5.8g5g4.4g0.6g
Valittu annoskoko43g42kcal2.9g2.5g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g21kcal1.5g1.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g98kcal6.8g5.8g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597