Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g17g33kcal3.3g0g2.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen13g39kcal1g6.7g0.7g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio4.2g5.8kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g174kcal9g15.2g8g0.6g
Valittu annoskoko43g87kcal4.5g7.6g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g44kcal2.3g3.8g2g0.2g
Arvot/100g100g203kcal10.5g17.7g9.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946