Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g11g27kcal1.6g0.1g2.3g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi4.6g22kcal0.5g0g2.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g11g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Salsa medium (Rainbow)3.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g1.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Kesäkurpitsa8.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g123kcal4.4g2.6g10.4g0.8g
Valittu annoskoko43g62kcal2.2g1.3g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g31kcal1.1g0.7g2.6g0.2g
Arvot/100g100g144kcal5.1g3g12.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274