Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Voi ingman1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g16g54kcal1.9g10.7g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g191kcal5.6g33.6g3.4g3.4g
Valittu annoskoko43g96kcal2.8g16.8g1.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna22g48kcal1.4g8.4g0.9g0.9g
Arvot/100g100g223kcal6.5g39.2g4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565