Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 27g17kcal0.8g1.3g1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta8.8g32kcal1.2g6.2g0.2g0.3g
Voi 0.7g4.9kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g125kcal5.4g15g4.8g0.6g
Valittu annoskoko43g62kcal2.7g7.5g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g31kcal1.4g3.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g146kcal6.3g17.5g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356