Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g1.1g3.8kcal0g0g0.4g0g
Becel juokseva, annos 10g2.5g17kcal0g0g1.9g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g11g49kcal0.8g7.4g2.1g0.4g
Vispikerma Flora 20%9g20kcal0.3g0.5g1.8g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)7.3g4.1kcal0.6g0.4g0g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g4.7g26kcal0.4g2.6g1.6g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g2.7g15kcal0.1g1.6g0.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.5g1.9kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g301kcal5.4g32g17.4g0.8g
Valittu annoskoko43g151kcal2.7g16g8.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g75kcal1.4g8g4.4g0.2g
Arvot/100g100g352kcal6.3g37.4g20.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84963