Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu15g44kcal0.6g0.6g4.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 11g7kcal0.4g0.5g0.4g0g
Katkarapu 5.8g4kcal0.8g0g0.1g0g
Sieni-sipulihakkelus 7.3g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g3.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g116kcal3.8g3g9.8g0.4g
Valittu annoskoko43g58kcal1.9g1.5g4.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g29kcal1g0.8g2.5g0.1g
Arvot/100g100g135kcal4.4g3.5g11.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636