Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)13g8.4kcal1.9g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g14g3.2kcal0.2g0.5g0.1g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.6g0.6kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g39kcal4.2g1.4g1.6g0g
Valittu annoskoko43g19kcal2.1g0.7g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna22g10kcal1.1g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g45kcal4.9g1.6g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107