Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g11g31kcal0.2g8.4g0g0.8g
Saksanpähkinä 25g170kcal3.7g0.8g16.3g4g
Kookoshiutale 4.4g29kcal0.4g0.3g2.8g0.7g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g474kcal8.6g22.4g38.2g11g
Valittu annoskoko43g237kcal4.3g11.2g19.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna22g119kcal2.2g5.6g9.6g2.8g
Arvot/100g100g552kcal10g26g44.4g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742