Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 23g6.9kcal0.1g1.2g0g0.4g
Atria sika-nauta jauheliha 23%12g32kcal2g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g121kcal4.4g3.2g9.6g1g
Valittu annoskoko43g60kcal2.2g1.6g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g30kcal1.1g0.8g2.4g0.3g
Arvot/100g100g141kcal5.1g3.7g11.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650