Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 12g6.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 4.7g11kcal0.2g0.8g0.7g0.3g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g2.3g8.5kcal0.5g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g122kcal6.4g5.2g8.6g1g
Valittu annoskoko43g61kcal3.2g2.6g4.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g31kcal1.6g1.3g2.2g0.3g
Arvot/100g100g143kcal7.5g6.1g10g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675