Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g10g5.7kcal0.9g0.5g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)5.9g16kcal1.8g0g1g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.9g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g2.3g7.5kcal0.4g1.1g0.2g0.4g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1.8g5.5kcal0.2g1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]2.9g3.5kcal0.4g0.1g0.2g0g
Katkarapu pienet (pirkka)4.9g3.2kcal0.7g0g0g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g4.5g5.8kcal0.5g0.2g0.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g6.8g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g109kcal10.8g7g4.2g1.2g
Valittu annoskoko43g55kcal5.4g3.5g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g27kcal2.7g1.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g127kcal12.6g8.1g4.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020