Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss14g10kcal0.2g2.5g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g13g20kcal2.4g0g1.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)7.1g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Kevytkerma3.7g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%3.7g3.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g0.7g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g85kcal6g6.6g4g0g
Valittu annoskoko43g42kcal3g3.3g2g0g
Annoskoko puolitettuna22g21kcal1.5g1.7g1g0g
Arvot/100g100g98kcal7g7.7g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920