Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 131g475kcal10.7g103.7g0.7g2.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 131g220kcal36.4g0g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Voi, normaalisuolainen (Valio)3.8g27kcal0g0g3g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Valkoviini kuiva 38g26kcal0.1g0.2g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g15g59kcal5g0g4.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.6g15kcal0.7g0.7g1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g47g58kcal1.4g12g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1849kcal109.8g237.6g42.2g6g
Valittu annoskoko420g925kcal54.9g118.8g21.1g3g
Annoskoko puolitettuna210g462kcal27.5g59.4g10.6g1.5g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680