Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 202g694kcal20.6g141.7g2.4g7.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 4.7g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 31g221kcal0.2g0.1g24.9g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa16g47kcal3.6g0g3.6g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g125g62kcal3.7g5g3.1g0g
Ruohosipuli, tuore6.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g2167kcal65.4g297.8g75g14.4g
Valittu annoskoko420g1083kcal32.7g148.9g37.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna210g542kcal16.4g74.5g18.8g3.6g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.5g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238