Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 165g229kcal20.6g0.5g16.2g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g120g575kcal8.4g62.4g32.4g0g
Hermesetas-jauhe6g17kcal0.1g3.4g0g2.4g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen9g32kcal4.5g3.2g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g3448kcal70g140g292.6g7.4g
Valittu annoskoko420g1724kcal35g70g146.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna210g862kcal17.5g35g73.2g1.9g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038