Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 50g440kcal0g0g49.7g0g
Pellavansiemenöljy100g895kcal0g0g99.5g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g50g40kcal0g0g4.5g0g
Viinietikka 221g46kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g2841kcal0g2.2g307.4g0g
Valittu annoskoko420g1421kcal0g1.1g153.7g0g
Annoskoko puolitettuna210g710kcal0g0.6g76.9g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233