Tonnikalalasagne

Laita öljy pannulle ja lisää tonnikalat.

Voit käyttää myös esim.

chilitonnikalaa halutessasi lisää tulisuutta.

Kun tonnikalat ovat hieman lämmenneet lisää tomaattimurska ja vesi.

Näitä voi käyttää sen mukaan kuinka kiinteää/vetistä haluaa lasagnestaan.

Lisää kerma, anna hautua hetken.

Laita fetajuusto kuutiot ja raejuusto tässä vaiheessa.

Sekä puolet juustoraasteesta.

Lisää lihaliemikuutio ja muut mausteet.

Voit käyttää mausteina lisäksi esim.

oreganoa, basilikaa, paprikajauhetta, chilijauhetta.

Anna kiehahtaa.

Ja hauduta n. 5 min.

Aloita kastikkeella latominen vuokaan.

Laita väliin juustoraastetta ja lopeta kastikkeella.

Ja uunissa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Miia89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g26g84kcal3.3g16g0.7g2.1g
Tonnikala vedessä 38g39kcal8.4g0g0.6g0g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%50g60kcal1.4g2.2g5g0g
Ketsuppi, Felix25g23kcal0.2g5.2g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)13g23kcal2.7g0.2g1.2g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki13g8.1kcal1.6g0.3g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)50g135kcal15g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g872kcal67.6g58.6g39.8g8g
Valittu annoskoko420g436kcal33.8g29.3g19.9g4g
Annoskoko puolitettuna210g218kcal16.9g14.7g10g2g
Arvot/100g100g104kcal8g7g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180644