Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Omena, keskikokoinen 200g88g30kcal0.2g6.2g0.3g1.6g
Päärynä kuorittu 88g38kcal0.3g7g0.1g3.4g
Valio Viola sinihome tuorejuusto44g70kcal3.5g1.8g5.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g26g68kcal7.1g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g475kcal24.2g38.8g22.6g12.4g
Valittu annoskoko420g238kcal12.1g19.4g11.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna210g119kcal6.1g9.7g5.7g3.1g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849