Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 64g453kcal0.5g0.3g51g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g64g312kcal2.3g38.9g15.9g0g
Kananmuna kuoreton 67g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sokeri 67g271kcal0g66.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g308kcal9.2g62.9g1.1g3.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer4.9g16kcal1.1g0.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g2934kcal43g344.8g151.6g6.2g
Valittu annoskoko420g1467kcal21.5g172.4g75.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna210g734kcal10.8g86.2g37.9g1.6g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41g18g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594