Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g150g327kcal27.5g0g24.5g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus70g245kcal9.8g0.4g22.4g0g
Herne kuivattu200g564kcal35.8g97g2g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g2272kcal146.2g194.8g97.8g40g
Valittu annoskoko420g1136kcal73.1g97.4g48.9g20g
Annoskoko puolitettuna210g568kcal36.6g48.7g24.5g10g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161